ONSDASSEILAS/UNGDOMSSEILING

Av Ketil Thu | 06.05.2014 15:22


OPPSTART IGJEN I 20. mai, kl 18-20. Vel møtt.

Ta gjerne kontakt dersom du har deltatt i onsdagsseilasen og ønsker å leie båt til egen seilas i helgene. 


I felleskap med Rygja-Kystlag arrangeres det onsdagsseilaser med senterets småbåter og båter til Rygja medlemmer. Tanken er å lære opp folk til å bruke båtene regelmessig og få aktivitet og seiling på dem og en fast dag for felleseilas - onsdagen.
Dette egner seg såvel for småbarnsfamilier, ungdommer og uansett mennesker i alle aldersgrupper. Vi ønsker å skape et miljø der generasjonene kan lære av hverandre og håper å kunne etablere en fast undomsgruppe som bruker båtene på egen hånd.

Mot en liten avgift (100 kr) første gangen får du opplæring både i seiling av småbåtene som færinger og seksæringer med spririgg og våre to gavlabåter med gaffelrigg. Etter fullført `kurs` er du hjertelig velkommen til å leie båtene i fritida til dags- eller helgeseilas og møte fast på onsdagene. Vi sere gjerne at du da melder deg in in "KYSTEN" og RYGJA KYSTLAG.
Vi møtes kl 18 på Engøyholmen.
253508_600_600[1]
HIV DEG RUNDT Å LÆR DEG Å SEILE TRADISJONELLE BÅTER SAMMEN MED HYGGELIGE FOLK OG I ET FLOTT MOLJØ. HJERTELIG VELKOMMEN! VI SETTER PRIS PÅ PÅMELDING VED FØRSTE OPPMØTE til ENGØYHOLMEN: post@engoyholmen.no

SEILAS HVER ONSDAG KL 18 VED ENGØYHOLMEN KYSTKULTURSENTER
SJEKK ELLERS I KALENDEREN I MENYEN TIL VENSTRE FOR DATOER


VEL MØTT!!
 

Oppdatert 06.05.2015 11:52