skip to Main Content

Natvigs Minde

Vi er så heldige å få drifte Natvigs Minde, der har vi 3 ulike hus vi leier ut.
Pramhuset, Sjøhuset og loftet på servicebygget. Vi har sparsommelig med kjøkkenfasiliteter på Natvigs Minde, så mye må leies inn. Ønsker du å vite om hvordan leie lokaler samt samt vite mer om transport og priser, se på denne linken: Arrangement på Natvigs Minde

Engøyholmen

Vi leier også ut noen enkle lokaler på Engøyholmen. Her er nesten ingen kjøkkenfasiliteter, så dette er av enkleste sort. Benker og bord står klart. Vi setter opp lerret og prosjektor for anledningen. Vi vil vel si det så enkelt at varme klær er lurt å ha med her.

Firmatur, aktivitetsdag, blåtur, teambuilding i det maritime miljø

Vi er opptatte av fartøyvern, kystkultur, båtene våre og vårt flotte havnelandskap. Dette kan vi formidle i båt, utenfor båten, på en øy eller en annen øy, vi kan kjøre dere rundt i havnebassenget og fortelle Stavangers og byøyenes unike sjø – og transporthistorie. På Natvigs Minde kan vi dele gjengen opp i grupper og legge opp til en rundtur med poster med maritime tema. Vi syr sammen pakker og opplegg ut i fra hva som ønskes. Så kontakt oss for høre om muligheter her.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:


  Ved å trykke på send bekrefter du å sende inn melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top